067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Lăcăți


Rubricator: feronerie usi din sticla, feronerie pentru sticla, lacate pentru usi culisante din sticla, lacate pentru uși culisante din sticla Chisinau

Lacăte îngropate și aplicate pentru uși din sticlă

Producător: Franța

Tip: îngropate și aplicate

Faptul că ușile din sticlă sunt solicitate se datorează multifuncționalității, comodității în utilizare și aspectului lor elegant.  Caracterul subțire, fragilitatea, omogenitatea și transparența sunt anume proprietățile care nu permit instalarea pe acestea a unor mecanisme de închidere standard.

Astfel de lacăte pot fi îngropate și aplicate. Ultima variantă, firește, este mai preferabilă, dar instalarea unei variante aplicate nu întotdeauna este posibilă datorită specificului ușii.  În ceea ce privește modelele îngropate, construcția acestora prevede sfredelirea unor orificii mici. Iar lacătele ca atare se produc cu utilizarea unor aliaje mai ușoare, dar durabile.

Dvs. puteți afla materialele, tipurile de lacăte și prețurile, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et.3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu