067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Mânere


Rubricator: manere pentru usi din sticla Chisinau, feronerie pentru usi din sticla, feronerie pentru sticla, feronerie pentru balustrade de sticla, feronerie de mobila pentru sticla

Mânere rotative pentru uși din sticlă la Chișinău

Producător: Franța

Nicio ușă nu se poate lipsi de mâner, pentru că acest detaliu ne permite să deschidem sau să închidem ușor canatul ușii.

Mânerul se alege în funcție de tipul ușii, de parametrii și exteriorul acesteia, dar și de locul în care canatul ușii a fost instalat. De exemplu,  pentru construcțiile de interior sunt oportune ambele variante, iar pentru o ușă din sticlă în baie ar trebui ales un mâner special, care nu se încălzește sub acțiunea aerului fierbinte.

Atunci când alegem un mâner, este important să apreciem cât de comod acesta se așează în palmă, fapt care asigură deplasarea ușoară și confortabilă a canatului ușii. Elementele prea subțiri sau voluminoase, de formă sofisticată sau cu o înclinare incomodă nu sunt practice și deseori provoacă defecțiuni la uși.

În catalogul nostru, veți găsi mânere pentru uși din sticlă de numeroase forme, materiale, tipuri de fixare, cu lacăte și fără lacăte.

Dvs. puteți afla materialele, tipurile și prețurile mânerelor, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et.3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu