067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Despre companie

Specializarea companiei noastre - toate tipurile de lucrări de finisare interioară folosind sticlă și oglinzi în așa locuri ca birouri, hoteluri, case private, clădiri publice, centre comerciale. Tot ce este nevoie - e să ne contactați și să plasați comanda iar specialiștii noștri vor efectua toate lucrările, pas cu pas, de la crearea conceptului pâna la lucrările de montare.

 

TEHCRISTAL - este reprezentantul companiei franceze Glassdebourg. La ora actuală, calitatea, siguranța și inovația europeană a devenit mai aproape și mai accesibilă. Deși suntem o companie tânără, am realizat deja peste 400 de proiecte cu diferit  grad de complexitate. Noi știm care este prețul timpului, ceea ce ne face să efectuăm lucrările în termeni restrânși, iar ultimii nu se răsfrâng asupra calității lucrărilor.

Pentru a putea oferi clienților noștri materialele și accesoriile de cea mai înaltă calitate, colaborăm cu branduri europene cu renume, care și-au demonstrat experiența și calitatea produselor. Noi oferim o gamă largă de sticlă: obișnuită, de utilitate menajeră; de design (culoare, cu desene aplicate, inscripții); sticlă armată, sticlă rezistentă la mediul agresiv din secțiile de producere și condiții climatice dure. Specialiștii noștri permanent monitorizează ultimele tendințe din domeniul designului, modei și producției de sticlă. Avem posibilitatea să vă oferim  sticlă de existența căreia nici nu bănuiați și care poate deveni perfectă pentru realizarea scopurilor Dvs. Vă invităm în lumea esteticii, inovării și funcționalității - lumea TEHCRISTAL!

Tehcristal-inovare, calitate și siguranță
în combinație cu estetica și funcționalitatea

Sunați-ne
meniu