067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Noutati

1. Descriere și specificații:

Printarea digitală cu cerneală ceramică este o tehnologie creată special pentru imprimarea în sticlă.

Spre deosebire de hârtie sau material textil, sticla este o suprafață neabsorbantă și transparentă,

printul digital cu cerneală ceramică se fixează în cuptor, cerneală fuzionând cu sticla, devenind astfel foarte rezistentă.

Sticlă laminată 

este un tip de sticla securizată, obținută prin suprapunerea a două sau mai multe foi de sticlă și intercalarea unor folii sintetice, cum ar fi polivinil butiral. Avantajul acesteia constă în faptul că, la o eventuală spargere, fragmentele de sticlă rezultate ramân atașate de folia de plastic și astfel sunt evitate accidentele.

Este utilizată în special la parbrize și lunete de autovehicule, dar și la acoperișuri, vitralii și pereți. De asemenea, stă la baza execuției geamului antiglonț și a geamului rezistent la explozii și la efracție. În ceea ce privește protecția împotriva efracției și a vandalismului, în caz de impact ferestrele, vitraliile și pereții rămân pe poziție în cazul în care se folosește o...

Sticla securizata(calita), o serie de caracteristici tehnice

Fata de sticla normala de aceeasi configuratie, sticla securizata are o stabilitate sporita la diferente de temperatura pana la 200°C. Solicitata peste limitele de rezistenta, sticla securizata se sparge prin fragmentare in particule mici si nu prezinta riscuri majore de accidentare. Sticla securizata rezista la socuri de 5 ori mai mari decat sticla obisnuita si inregistreaza o presiune medie de rupere la incovoiere de 120N/mmp. Datorita proprietatilor anti-fonice, spatiile sunt protejate impotriva zgomotelor, iar rezistenta la presiuni mecanice, uzura, coroziune si agenti atmosferici este ridicata. Avantajele sticlei securizate permit o libertate semnificativa la nivel de design, proiectare si executie, astfel elementele de sticla securizata pot functiona de minune in diferite aplicatii.

Sunați-ne
meniu