067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Vitrine


Rubricator: vitrine Chisinau, sticla la comanda Chisinau, vitrine comerciale, vitrine in Moldova, vitrine Chisinau.

Vitrine din sticlă combinate

Producător: Franța
Dimensiune: la comandă

Alegând o vitrină comercială în Moldova, mulți proprietari de magazine, centre comerciale sau reprezentanți ai acestora preferă echipamentele comerciale din sticlă.
Nu este de mirare, pentru că acestea sunt considerate a fi cele mai actuale, universale în prezent. Vitrinele din sticlă pot fi folosite atât în secțiile de îmbrăcăminte, accesorii, de diverse produse industriale, suvenire, cât și în magazinele - alimentare.
Avantajul principal al acestui echipament este multifuncționalitatea, astfel, destinațiile pot fi diverse:

  • Cu ajutorul unei construcții din sticlă marfa poate fi demonstrată multilateral și în cel mai bun mod.
  • Vitrinele din sticlă durabilă au un aspect stilat, modern, impresionant în spațiile magazinelor, ale centrelor comerciale, boutique-urilor, farmaciilor, completând interiorul cu construcții practice, originale.
  • Vitrinele din sticlă sunt o protecție excelentă a mărfii. Aceste obiecte în magazine, farmacii, saloane se încuie cu cheia, limitează accesul la marfă. Astfel, cumpărătorul nu le va atinge, murdări sau nu va afecta în alt mod aspectul lor exterior sau caracteristicile tehnice. În plus, această construcție reduce riscul de furt al obiectelor.

Compania TEHCRISTAL oferă nu numai sticlă ca atare, dar și proiectare, design și montarea unor vitrine din sticlă comerciale ultramoderne pe tot teritoriul R.Moldova.

Dvs. puteți afla materialele, tipurile, funcțiile vitrinelor din sticlă, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et.3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu