067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Vitrine


Rubricator: vitrine Chisinau, sticla la comanda Chisinau, vitrine comerciale, vitrine in Moldova, vitrine Chisinau.

Vitrine din sticlă specializate

Producător: Franța
Dimensiune: la comandă

Sticla este o soluție optimă pentru executarea vitrinelor comerciale. Iată câteva motive principale – „de ce” vitrinele din sticlă sunt un dispozitiv universal la multe întreprinderi de comerț:

  • Toate produsele sunt accesibile pentru a fi văzute de cumpărători;
  • Creează o atmosferă de eleganță și rafinament, deosebit de importantă pentru magazinele cu o temă anumită. Vitrinele influențează atmosfera din spațiu, la fel ca și pereții și iluminarea.
  • Interiorul unic, fără îndoială, ajută la atragerea clienților. Orice s-ar spune, atenția umană, de regulă, se concentrează mereu asupra unor lucruri noi, impresionante, necunoscute. Și rafturile de sticlă susțin pe deplin acest principiu: practic, în orice design acestea au un aspect potrivit și frumos.
  • Siguranță și durabilitate. Pentru vitrinele comerciale se folosește doar sticlă durabilă stratificată. Aceasta rezistă la sarcini mari.

Compania TEHCRISTAL oferă nu numai sticlă ca atare, dar și proiectare, design și montarea unor vitrine din sticlă comerciale ultramoderne la Chișinău.
Dvs. puteți afla materialele, tipurile, funcțiile vitrinelor de sticlă, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et.3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu