067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Balustrade


Rubricator: balustrade din sticla Chisinau, sticla la comanda in Moldova, balustrade din sticla in Moldova, sticla Chisinau, ingradiri sticla Chisinau.

Balustrade din sticlă pentru scări

Producător: Franța
Dimensiune: la comandă

De demult, construcțiile de îngrădire erau folosite pentru securizare. Balustradele nu și-au pierdut funcția nici în prezent, dar la siguranță se adaugă frumusețea și stilul. Acestea capătă contururi tot mai ușoare, datorită materialelor folosite. Balustradele din sticlă  au devenit o soluție de neînlocuit pentru oficii, centre comerciale, magazine, clădiri administrative, cafenele și restaurante, case particulare. Sticla extinde spațiul vizual, conferă interiorului lejeritate, rămânând totodată o soluție cât se poate de laconică.

Popularitatea enormă a acestor construcții se datorează caracteristicilor de durabilitate, pentru că sticla călită sau triplexul este, practic, imposibil de spart.

Îngrădirile de sticlă se asortează perfect cu lemnul, metalul și piatra. Acestea vor conferi un plus de farmec, originalitate oricărui spațiu și vor servi vreme îndelungată.

Dvs. puteți afla materialele, tipurile, costul balustradelor de sticlă la Chișinău, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et.3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu