067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Pardoseli și tavane


Rubricator: pardoseala sticla in Moldova, pardoseala sticla Chisinau, tavan sticla, tavan sticla in Moldova

Benzi de sticlă

Producător: Franța
Dimensiune: la comandă

Pardoselile de sticlă sunt un element exclusiv de interior în centrele de divertisment, cluburi, restaurante, case particulare și apartamente. Podeaua de sticlă, pe lângă funcția principală, poate avea rolul de vitrină expozițională,  depozit de elemente decorative.  Luminile selectate corect pot intensifica impresia produsă de pardoseala de sticlă. Asortimentul vast de culori și tipuri de astfel de pardoseli vor face posibilă realizarea celor mai cutezătoare idei.

Pardoselile de sticlă vor deveni un element original al casei Dvs.

Tavanele de sticlă se întâlnesc frecvent în interioarele moderne de apartamente și case particulare. Soluția ascunde neajunsurile tavanului și comunicațiile. În plus, tavanele de sticlă au și alte avantaje:

  • principalul – posibilitatea de a ilumina tavanul din spatele acestuia: tavanele de sticlă iluminate au un aspect și mai extravagant și mai profund;
  • sunt foarte ușor de curățat, fără nicio dificultate;
  • suprafața de sticlă este indiferentă la acțiunea umidității și a apei.

Dvs. puteți afla materialele, prețurile la un tavan sau o pardoseală de sticlă și oportunitățile adiționale, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et.3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu