067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Mânere


Rubricator: manere pentru usi din sticla Moldova, feronerie pentru usi din sticla, feronerie pentru sticla, feronerie pentru balustrade de sticla, feronerie de mobila pentru sticla

Mânere cu apăsare pentru uși din sticlă în Moldova

Producător: Franța

Montarea ușilor de sticlă în diverse spații devine un trend popular.  Pentru acest tip de uși este prevăzută o feronerie variată, diferită. 

Sticla este un material interesant și specific. Este unul select, iar construcțiile create cu utilizarea ei sunt rafinate. Mânerele obișnuite, folosite la decorarea ușilor de lemn, de plastic și de alte tipuri ar putea fi nepotrivite pentru ușile din sticlă. Și pot avea un aspect  brutal și inoportun.  Pe lângă aspectul estetic, mânerele pentru uși de sticlă trebuie să fie calitative, funcționale și comode. Anume pentru acest motiv trebuie să alegem mânere acoperite cu un înveliș anticorosiv special, care previne apariția ruginii.

Dvs. puteți afla materialele, tipurile și prețurile mânerelor, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et.3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu