067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Pardoseli și tavane


Rubricator:pardoseala sticla Chisinau, sticla pardoseala  Chisinau, tavan sticla, tavan sticla in Moldova

Nișe de sticlă în pardoseală și în tavan

Producător: Franța
Dimensiune: la comandă

Tavanul de sticlă este o soluție interesantă pentru decorarea interiorului. Acesta va atrage privirea și va deveni un element central în orice spațiu. Articolele din sticlă posedă un efect unic de dispersie a luminii:  panourile ascund corpurile de iluminat, creând un joc interesant de lumini și umbre. Diferite nuanțe ale sticlei permit realizarea oricăror idei de design.  Culoarea originală se poate obține instalând corpurile de iluminat potrivite. Tavanele de sticlă iluminate au un aspect aerat și diverse execuții.

Podeaua de sticlă este un element de interior rar și impresionant. Arhitecții și designerii folosesc pardoseli de sticlă atunci când lucrează la centre de divertisment, cluburi, magazine scumpe și interioare particulare.

Podeaua de sticlă, pe lângă funcția principală, poate avea rolul de vitrină expozițională,  depozit de elemente decorative. Luminile selectate corect pot intensifica impresia produsă de pardoseala de sticlă.

Dvs. puteți afla materialele, prețurile la un tavan sau o pardoseală de sticlă și oportunitățile adiționale, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et.3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu