067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Pardoseli și tavane


Rubricator: pardoseala sticla Chisinau, sticla pardoseala Chisinau, tavan sticla Chisinau

Pardoseală și tavan din sticlă pe toată odaia

Producător: Franța
Dimensiune: la comandă

Pardoselile din sticlă sunt o metodă stilată de a decora interiorul și a-l completa cu un farmec irepetabil.  În prezent, putem vedea astfel de pardoseli nu doar în restaurante luxoase, hoteluri și cafenele, dar și, deseori, în case particulare și apartamente.

Deși au un aspect fragil și ușor, pardoselile din sticlă rezistă la o greutate mare, la uzură, zgârieturi, ștersături. Toate aceste proprietăți se datorează materialului din care podelele sunt confecționate – triplex. Triplexul reprezintă  o sticlă stratificată durabilă, care se călește și se topește pentru a obține o durabilitate maximă a materialului.

Sticla doar la prima vedere pare a fi un  material nepotrivit pentru confecționarea tavanelor: în realitate, folosind acest material, se creează adevărate opere de artă, în fața cărora alte materiale cedează foarte și foarte mult. Omul a folosit din timpuri străvechi astfel de sisteme de tavan, dar acestea au fost uitate pe un timp și abia în ultima jumătate de secol au început să revină în designul de interior modern.

Dvs. puteți afla tipurile, particularitățile pardoselilor și tavanelor din sticlă, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et.3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu