067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Pereți despărțitori


Rubricator: pereti despartitori Moldova, pereti despartitori din sticla, pereti despartitori din sticla in Moldova, pereti despartitori din sticla.

Pereți despărțitori din sticlă culisanți

Producător: Franța
Dimensiune: la comandă

Sticla este un material modern, universal și stilat. Pereții despărțitori din sticlă au un aspect deosebit de interesant, fiind utilizați tot mai des la decorarea interiorului.

Pereții despărțitori din sticlă se  potrivesc perfect pentru zonificarea spațiilor. Această soluție lasă spațiul deschis, permite luminii solare să pătrundă liber, excluzând totodată pătrunderea mirosurilor și a umezelii. Pentru acest motiv, soluția se va potrivi perfect pentru decorarea spațiilor locuibile, dar și a bucătăriilor și a camerelor de baie.  

În plus, între avantajele sticlei se numără și îngrijirea simplă.

Sticla este un material nobil. O bucată de sticlă de cuarț dură, transparentă și care ațintește privirea rămâne în memorie pentru mult timp. Iar o scară de sticlă nu va fi uitată niciodată.  Așa ceva se întâlnește rar. Și astfel de construcții se asociază cu noțiunile de prestigiu, succes și soliditate.

Dvs. puteți afla materialele, formele, prețul pereților despărțitori din sticlă, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et.3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu