067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

La comandă


Rubricator: cabine de dus la comanda, cabine de dus la comanda Chisinau, sticla pentru cabine de dus, sticla pentru cabina de dus, cabine de dus din sticla la comanda.

Cabine de duș din sticlă sablată (mate)

Producător: Franța
Dimensiuni: la comandă
Tip cabină: la comandă

În prezent, camera de baie și cabina de duș pot fi decorate prin diferite metode și materiale. Totuși, sticla este materia primă cea mai atractivă și cea mai solicitată pentru îngrădire. Pereții despărțitori mați pentru cabinele de duș creează condiții confortabile pentru intimitate în cabină, totodată, sticla mată lasă să treacă lumina și nu restricționează câmpul de vedere.
Deși cabinele de duș din sticlă se folosesc în uz casnic nu chiar de demult, datorită proprietăților individuale acestea concurează cu demnitate cu celelalte modele.
Cabinele de duș cu pereți din sticlă prezintă o serie de avantaje:

  • atractivitatea estetică, cumulată cu proprietățile protectoare
  • o durată de funcționare mare;
  • aplicarea diferitelor elemente decorative, de exemplu, a gravurii, nu reduce indicatorii de rezistență a articolelor;
  • posibilitatea de decorare cu orice desen, ornament sau imagine;
  • lipsa de rosturi;
  • sticla este ușor de spălat de murdărie sau petele de apă fără a folosi remedii speciale, fapt care asigură o îngrijire simplă a construcției;
  • gabaritele cabinelor de duș nu sunt limitate cu anumite dimensiuni admisibile, acestea se confecționează cu orice dimensiuni și configurații.

Dvs. puteți afla materialele, tipurile, funcțiile și oportunitățile adiționale ale cabinelor de duș și prețurile, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et. 3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu