067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Scări


Rubricator: sticla la comanda, scara sticla, trepte, trepte sticla, scara Chisinau, scara Moldova, scara sticla in Moldova, balustrade din sticla in Moldova

Scări de sticlă curente

Producător: Franța  
Sticlă: triplex, călită

Articolele din sticlă au fost prețuite mereu, pentru că au conferit oricărui spațiu senzația de lejeritate și aerare, nu supraîncărcau spațiul. În prezent, astfel de construcții înseamnă nu numai frumusețe, dar și siguranță și fiabilitate. A devenit posibilă confecționarea scărilor din sticlă.

Un astfel de obiect în odaia unei case particulare, într-un bar sau muzeu va atrage atenția, fără să încarce spațiul prin prezența sa. O scară din sticlă se va înscrie perfect într-un interior clasic. Uneori, designerii combină materialele ca să rezulte un design unic, de autor.

Scările din  sticlă la comandă sunt o soluție perfectă, dacă urmăriți tendințele contemporane, pledați pentru materiale ecologice și sunteți un estet.

Dvs. puteți afla materialele, dimensiunile, feroneria și prețurile scărilor din sticlă, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et.3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu