067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Uși imprimate


Rubricator: sticla usa, sticla la comanda Chisinau, sticla pentru usi de interior, usi de sticla, usi de sticla pentru cabina de dus cumpara, usi de interior din sticla

Uși din sticlă imprimate batante

Producător: Franța
Dimensiuni: la comandă


Ușile de sticla imprimate batante sunt un tip special de uși. Aceste modele se folosesc doar atunci când se cere extinderea vizuală a suprafeței și împodobirea spațiului.
În prezent, ușile de sticlă imprimate reprezintă o metodă modernă de decorare a interiorului. Orice imagine aplicată pe sticlă arată voluminos și profund, creând iluzia unui chip viu. La un astfel de decor, se reduce apariția de pete luminoase pe sticlă, iar imaginea pare realistă la maxim.
Putem aplica orice – de la peisaje și până la poze personale și elemente corporative. Chiar și o ușă simplă va deveni un obiect de artă original, încadrându-se armonios în interiorul general sau devenind un accent interesant în odaie.

Dvs. puteți afla materialele, tipurile, funcțiile ușilor și prețurile, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et. 3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu