067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Uși imprimate


Rubricator: sticla usa, sticla la comanda Chisinau, sticla pentru usi de interior, usi de sticla, usi de sticla pentru cabina de dus cumpara, usi de interior din sticla

Uși din sticlă imprimate culisante

Producător: Franța
Dimensiuni: la comandă
De foarte multe ori, pentru a realiza un concept-idee în interior, nu avem spațiu util suficient.
Ușile de sticlă imprimate culisante ne permit să realizăm în viață concepte de design unice în spații locuibile și mari, și mici. Utilizând astfel de elemente de decor, este atât de ușor să completăm interiorul și să introducem niște accente de schimbare cardinale în interiorul obiectului locuibil.
Folosirea imprimeului pentru decorarea sticlei deschide oportunități largi în decorarea interiorului. Acest decor al canatului din sticlă al ușii permite:

  • integrarea în interior, practic, a oricărei imagini, schițe, ornament, desen, fotografie;
  • crearea unui design de interior original;
  • corectarea vizuală a spațiului, suplimentarea acestuia cu lumină, căldură, întindere, cu accente de design interesante;
  • pe lângă exteriorul atractiv, imprimarea foto pe sticlă este durabilă, rezistentă la acțiunea mediului, în particular, la radiația UV.

Dvs. puteți afla materialele, tipurile, funcțiile ușilor și prețurile, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et. 3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu