067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Uși imprimate


Rubricator: sticla usa, sticla la comanda Chisinau, sticla pentru usi de interior, usi de sticla, usi de sticla pentru cabina de dus cumpara, usi de interior din sticla.

Uși din sticlă imprimate pivotante

Producător: Franța
Dimensiuni: la comandă


Ușile nu mai sunt o unitate exclusiv funcțională. În prezent, acestea creează o atmosferă specială în interior. Ușile pivotante moderne știu să economisească spațiul datorită sistemului de deschidere atipic. Acestea se deosebesc prin fixare și prin faptul că nu se deschid în mod banal, ci se rotesc la 360 de grade și chiar se retrag, „intră” în golul ușii.
Imprimeul de pe sticla acestor uși îmbină în sine oportunitățile nelimitate în decorarea interiorului, durabilitatea și caracterul estetic. Culorile aprinse și intense se mențin vreme îndelungată. Imaginea nu se decolorează sub acțiunea razelor ultraviolete, nu este expusă acțiunii umidității excesive, face interiorul viu și unic.

Dvs. puteți afla materialele, tipurile, funcțiile ușilor și prețurile, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et. 3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu