067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Uși laminate


Rubricator: sticla usa, sticla la comanda Chisinau, sticla pentru usi de interior, usi de sticla, usi de sticla pentru cabina de dus cumpara, usi de interior din sticla

Ușă pivotantă din sticlă laminată

Producător: Franța
Dimensiuni: la comandă

O caracteristică importantă a ușilor pivotante este faptul că acest tip de construcție permite ca ușa să se deschidă în orice sens.
Universalitatea deschiderii nu este singurul argument în favoarea ușilor de acest tip; nu mai puțin importantă este ușurința în exploatare și economia de spațiu în încăperi mici și coridoare înguste. Acest rezultat se obține datorită rotirii canatului ușii perpendicular cu planul golului ușii, totodată, în încăpere de ambele părți iese în afară mai puțin de o jumătate din ușă.
Plus la toate, modelul de ușă din sticlă laminată este o soluție elegantă, care se va încadra în orice design, rămânând o soluție fără pericol. Și asta pentru că la distrugere, cioburile de sticlă rămân „suspendate” pe pelicula elastică, nu apare pericolul de formare a cioburilor de sticlă, capabile să provoace un traumatism. Sticla laminată protejează excelent și împotriva radiației UV.

Dvs. puteți afla materialele, tipurile, funcțiile ușilor și prețurile, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et. 3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu