067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

Uși mat


Rubricator: sticla usa, sticla la comanda Chisinau, sticla pentru usi de interior, usi de sticla, usi de sticla pentru cabina de dus cumpara, usi de interior din sticla

Uși de sticlă culisante

Producător: Franța
Dimensiuni: la comandă

Ușile culisante din sticlă mată reprezintă o soluție stilată și elegantă pentru decorarea interiorului. Pentru acest model optează fără ezitare cei care sunt un pas cu tendințele moderne. O astfel de ușă se va potrivi pentru orice odaie, de la bucătărie și până la camera de baie.
Originalitatea și stilul acestor nu sunt toate avantajele acestora. Aceste uși economisesc spațiul perfect. Se închid și se deschid de-a lungul peretelui la care aderă, nu ocupă absolut deloc spațiul camerei. În plus, o astfel de ușă este capabilă să extindă spațiul optic în volum și lățime, iar ușa ca atare este foarte subțire – până la câțiva milimetri.
Ușa de sticlă poate fi de orice culoare și design. Iar învelișul mat îi permite să mențină intimitatea, lăsând să treacă prin ea o cantitate de lumină suficientă.

Dvs. puteți afla materialele, tipurile, funcțiile ușilor și prețurile, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et. 3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu