067 26 00 66


вопросы ответы

Pentru a descărca fișierul, înscrieți e-mailul dvs.

x
Descarcă

La comandă


Rubricator: cabine de dus la comanda, cabine de dus la comanda Chisinau, sticla pentru cabine de dus, sticla pentru cabina de dus, cabine de dus din sticla la comanda.

Cabine de duș din sticlă laminată la comandă

Producător: Franța
Dimensiuni: la comandă
Tip cabină: la comandă

În lumea contemporană a designului un indicator de gust select este cabina de duș din sticlă, executată la comandă individuală. Elementul fundamental al unei cabine de duș este sticla, de alegerea ei corectă depinde siguranța și durabilitatea echipamentului. În particular, avantajul principal al cabinelor de duș din sticlă laminată este durabilitatea materialului și siguranța la distrugere.

Pe lângă durabilitate, mai există și posibilitatea de a confecționa articole de diferite culori. Alegerea culorii, a formei cabinei de duș la comandă ne permite să realizăm orice idee de design, executând construcția în același stil cu tot interiorul camerei de baie sau, dimpotrivă, evidențiind-o.


Dvs. puteți afla materialele, tipurile, funcțiile și oportunitățile adiționale ale cabinelor de duș și prețurile, telefonându-i managerului companiei TEHCRISTAL la numărul 022 60 00 66 sau venind la SHOW ROOM pe adresa: str. Uzinelor, 23/1, et. 3.

trimiteti mesajul

Daca sunteti interesați de oferta noastra, lăsați informațiile dvs. de contact,
iar noi vă vom contacta:

Calculația costurilor online Trimite
Sunați-ne
meniu